In de media

The Happy Game is een aantal samenwerkingen aangegaan om zoveel mogelijk kinderen, ouders en scholen te bereiken.

Hieronder een overzicht:

Junior Campus

Samen met Junior Campus is een Geluksdag voor basisscholen ontwikkeld. Deze themadag biedt context aan basisscholen en haar leerlingen voor The Happy Game. Een themadag waarbij de leerkracht zelfstandig met de klas aan de slag gaat met diverse activiteiten. Tijdens deze dag worden verschillende thema’s uit The Happy Game als leidraad gebruikt. Aan het eind van de dag kan het spel in groepjes gespeeld worden.

Kidsweek

Met Kidsweek zijn we een mooie samenwerking gestart waarbij op de Kidsweek website, in de Kidsweek Oudernieuwsbrief, de Kidsweek social media en natuurlijk in de papieren Kidsweek krant aandacht wordt besteed aan The Happy Game met een mooie Kidsweek aanbieding!

Schoolfruit.nl

Omdat gezond eten een bijdrage kan leveren aan gelukkig zijn we een mooie samenwerking aangegaan met Schoolfruit.nl Elke basisschool die tijdens de laatste weken van dit schooljaar een gezond tienuurtje mogelijk maakt, krijgt een exemplaar van The Happy Game. Naast de nieuwsbrief was er ook aandacht voor The Happy Game en de Internationale Dag Van Het Geluk op de Fruitvriendjes website.

Naast de verschillende partnerships is The Happy Game is enthousiast ontvangen door verschillende media! Hieronder vind je een aantal publicaties en interviews.

RTV Drenthe

Interview met Nynke over The Happy Game op RTV Drenthe

Sublime FM

Ook op Sublime FM heeft Nynke mogen vertellen over The Happy Game.

Interview met Nynke op Sublime FM

Vrouw/Telegraaf

In de Vrouw Glossy van de Telegraaf stond tijdens het Paasweekend een stuk over The Happy Game.

Blogs en websites

Ook verschillende websites en blogs gericht op kinderen en ouders wisten ons te vinden. Zo waren we te vinden op Kidsproof Amsterdam, BlogsbyIngrid, Glos Educatief, Keukentijgers, Gaaf voor Kinderen en Ouders Centraal.

Social media

Last but not least is The Happy Game ook goed zichtbaar geweest op LinkedIn. Hieronder een klein overzicht.